Wie ik ben

Natural Health Check: wie ik ben

Dag, ik ben Tanja den Dunnen. Getrouwd en moeder van drie kinderen. Sinds 2007 eigenaar van Natural Health Check. Graag vertel ik je mijn verhaal.

Na mijn studie Bestuurskunde ging ik het bedrijfsleven in. Jarenlang vervulde ik interessante functies, met als rode draad ‘organiseren’, ‘consulting’ en ‘opleiden’. Leuke, leerzame en ook pittige jaren! In 2004 werd ik moeder en na de bevalling van mijn prachtige zoon hielden mijn vermoeidheidsklachten té lang aan. Na een zoektocht en allerlei probeersels kreeg ik uiteindelijk de gouden tip: ‘Probeer electro-acupunctuur’. Dankzij een uitgekiende combinatie van vitaminenpreparaten voelde ik me snel fitter. Op dat moment wist ik eigenlijk niet wat de behandeling precies inhield, maar dát het me hielp, was zeker. Ik werd nieuwsgierig en besloot om me te gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde.

In 2006 verwelkomden we ons tweede kind en dat luidde voor mij een definitieve carrièreswitch in. Ik besloot het bedrijfsleven vaarwel te zeggen en zette een belangrijke stap. Bij de praktijk waar ik ooit als cliënt binnenstapte, ging ik aan het werk. Anderhalf jaar later, op 1 januari 2007, zette ik opnieuw een grote stap: in Waalwijk opende ik mijn eigen praktijk als orthomoleculair therapeut en electro-acupuncturist. Natural Health Check.

De ervaring die ik jarenlang opdeed in commerciële organisaties, de ervaringen die ik elke dag opdoe in een gezellig druk gezin en mijn persoonlijke ervaringen met electro-acupunctuur neem ik vanzelfsprekend mee. Mijn kennis en ervaring zijn in de loop der jaren verrijkt met vele praktijkvoorbeelden en diverse opleidingen. Ik heb me gespecialiseerd in de wetenschap van kPNI en in het behandelen van mensen die kampen met een (dreigende) burnout, voedselintoleranties met huidproblemen als gevolg en de hormoonhuishouding van vrouwen. Ik ben aangesloten bij MBOG en KAB en jaarlijks volg ik cursussen, nascholingen en workshops. Als orthomoleculair kPNI-therapeut en electro-acupuncturist ben ik nooit uitgeleerd!

Graag hoor ik jouw verhaal; ik maak graag kennis met je!

Bel 06-55797914 voor een afspraak of stuur een mail aan info@naturalhealthcheck.nl

Maak een afspraak: