Electro-acupunctuur

Electro-acupunctuur spoort oorzaken op

Electro-acupunctuur is een natuurlijke behandelwijze die helpt om de balans te herstellen, zodat klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Niet alles is volledig op te lossen, wél kan de behandeling door Natural Health Check je helpen om gevolgen beheersbaar te maken en je fitter te voelen. Daarnaast zetten we electro-acupunctuur ook preventief in: we sporen verstoringen in een pril stadium op, om echte klachten te kunnen voorkomen.

Electro-acupunctuur: veilig en pijnloos

Electro-acupunctuur is een pijnloze en veilige behandeling. Tijdens het consult meten we het hele lichaam door, inclusief alle organen. We meten het energieniveau en de weerstand en signaleren ook een mogelijk tekort aan vitamines of mineralen. Lees hier hoe de meting verloopt.

Stap 1: opsporen van de oorzaak

Er zijn veel verschillende veroorzakers van gezondheidsproblemen. Vaak zijn bacteriën, virussen, schimmels of parasieten de boosdoeners. Ook schadelijke stoffen van buitenaf kunnen tot klachten leiden. Voorbeelden hiervan zijn insecticiden, medicijnresten, kleur- en verfstoffen, amalgaam en electrosmog. De electro-acupunctuurmeting geeft indicaties of deze stoffen of organismen mogelijk in het lichaam aanwezig zijn, zodat een behandelplan kan worden opgesteld. Andere oorzaken van lichamelijke klachten zijn bijvoorbeeld stress, heftige emoties of een (dreigende) burn-out. Natural Health Check past electro-acupunctuur toe in combinatie met kPNI. Dankzij deze unieke wijze van onderzoek krijgen we een zo’n goed mogelijk inzicht in de reden en het eerste moment van verstoring.

Stap 2: de therapie

Als duidelijk is wat jouw klachten veroorzaakt, kunnen we direct en gericht aan de slag met de behandeling. Natural Health Check geeft je supplementen mee die op maat worden voorgeschreven. Ook geven we je adviezen voor een gezonde leefstijl en tips om het herstel te bevorderen. Denk hierbij aan een voedingsadvies. Soms verwijzen we door naar een specialist, zoals een fysiotherapeut, osteopaat, huidspecialist, psycholoog of coach.

Het resultaat

Natural Health Check kan je helpen om het evenwicht te herstellen, zodat klachten verdwijnen en eventuele medicatie soms zelfs helemaal niet meer nodig is. Chronische ziekten als bijvoorbeeld reuma, nieraandoeningen en diabetes zijn helaas nog niet te genezen. Wél kan de electro-acupunctuurbehandeling inzicht geven in verstoringen, wat helpt om de ziekte beter beheersbaar te maken. Mensen voelen zich na behandeling aanzienlijk

Maak een afspraak: