kPNI

kPNI geeft nog meer inzicht

Natural Health Check past electro-acupunctuur toe in combinatie met een check van het psycho-, neurologische en immuunsysteem, kortweg PNI. Deze gecombineerde manier om een diagnose te stellen is uniek. Het geeft ons nóg meer inzicht in de oorzaak van verstoringen, wat helpt bij het vinden van de beste oplossing.

Wat is kPNI?

De Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) bestudeert hoe het lichaam als een geheel functioneert en hoe we ziek worden of niet meer herstellen. Uitgangspunt van de kPNI is dat er samenhang is tussen onze mentale gezondheid, ons immuunsysteem, onze hormonen en onze hersenen.

Metabolen: gezondheidsklachten die verband met de stofwisseling.
Immuunsysteem: beschermt het lichaam tegen indringers van buitenaf. Het systeem bevindt zich in het hele lichaam.

Als mens vormen we feitelijk een netwerk. Ieder aspect vraagt energie. Als het netwerk op een onderdeel energie tekortkomt, haalt het netwerk elders energie weg. Zo blijft er een disbalans bestaan.

Bij de één zorgen onvoldoende beweging of verkeerde voeding voor een continu gebrek aan energie, bij de ander kost stress enorm veel energie.

Natural Health Check herstelt energiebalans

De behandeling van Natural Health Check middels electro-acupunctuur, kPNI, supplementen en aanvullende adviezen helpt om dit negatieve proces te doorbreken. We sporen verstoringen op en herstellen de energiebalans. Zodat je beter in je vel zit en je je energieker gaat voelen.

Maak een afspraak: