Contact

Welkom bij Natural Health Check

Contactformulier

Vul het contactformulier in en Natural Health Check neemt zo snel mogelijk contact op.

  Adresgegevens

  Natural Health Check
  Oudestraat 26
  5161 TB Sprang Capelle
  t 06-55797914
  e info@naturalhealthcheck.nl

   

  U rijdt het makkelijkst aan via N261. Neem dan afrit Waalwijk / Sprang-Capelle / Driessen.

  Sla bij de rotonde af naar Sprang-Capelle / Driessen (Noorder Allee). De volgende rotonde (Piet Klerkxplein) neemt u ¾ richting Sprang-Capelle. Dan rijdt u naar beneden (Tilburgseweg). Volg de weg naar rechts. Bij de rotonde die dan volgt (met op de hoek Borrelrestaurant James) gaat u ¼, dat is rechtsaf Sprang-Capelle binnen (Kerkstraat). Als de weg een bocht naar links maakt gaat u eigenlijk rechtdoor (klein beetje afslaan naar rechts) en dan bent u in de Oudestraat. De praktijk is gevestigd in het zesde huis aan de rechterkant (zie bord).

  U kunt parkeren in de parkeervakken bij de oprit (u rijdt dus de oprit op). De entree van de praktijk is aan de rechterkant!

  Afhankelijk van openbaar vervoer? Op 2 minuten lopen vindt u bushalte Sprang Kruispunt te (lijnen 134 / 136 / 300). Kijk hier voor actuele tijden.

  Een consult is alleen mogelijk op afspraak. Maak direct een afspraak

  U heeft daarbij de keuze uit:

  Eerste consult (60 min)

  Vervolgconsult lang (45-60 min)

  Vervolgconsult kort (30 min)

  In een kort consult is er ruimte voor update meting of een intolerantietest. Wilt u na langere tijd een compleet nieuwe meting of een update meting met intolerantietest? Kies dan voor een lang vervolgconsult. U kunt dus zelf kiezen hoeveel tijd u nodig denkt te hebben. Voor een kort consult zal er vaak sneller ruimte zijn, check dit in de planningsmodule.